Love Been Taken
Disclaimer





Hi ! I am Syaza Yaya and Im 13 y/o. This is my official bog ;)


Story Owner Linkies
Scream Here

Buat omey-omey ok


Credits
Template by Nik Sheera
Cute header by Aliah
Blog owner: Your name
Best view: Google Chrome
this year lot of problem ;)
Sunday, February 2, 2014 | 11:20 PM | 0 comments

x sangka ada junior sebabi ni. aku dalam x pernah nak benci org, x pernah nak maki org. tengok2 ada ja JUNIOR yg nak bagi aku jadi jahat. alahaaaai. walaupon hg x puas hati kat kami 8 apahal nak mention bacth ni???? x sangkut pauk dngan bacth langsung k. pikiaq kmi x beqani la nak serang hg. pikiaq hg baik ngan f5 kmi takot laaaa ??? hg ingat f5 tu ikhlas ka baik ntgan hg??? kesian la aku dpt JUNIOR mcm ni.. that about our JUNIORBABI! she is ALIYA DIAYANA!!!!!
now, about my kwan lelaki yg entah kenapa dia marah aku sbb aku x tegoq dia kat sekolh. i know mcm bodo but ada sbb k aku buat mcm tu. aku x suka org slalu ckp pasal aku. nama aku ngan zikri dh hilang, then kalau aku baik sngat ngan hg kat skolah nnt org kta aku playgirl sbb dok tukaq pakwe la katakan. tau la mulut org mcm mna kan. bukan nak kta tapi aku pon mcm tu, sbb tu aku berhati-hati faris oiiii. mcm  mna la aku nak terang kat hg. alahaaaai, mcm2 dugaan laaaa T.T terima ja laaa. k, wktu ictl dh habis bai! asslamualaikum ! 


Old things